Koaksialni dimnik Schiedel CFS za plinske in oljne peči

Dimniški sistem Schiedel CFS je koaksialen dimnik namenjen za plinske in oljne kondenzacijske peči z maksimalno temperaturo dimnih plinov do 200℃

Dimnik je sestavljen iz notranje tuljave materiala 1.4404 (AISI 316L) in zunanje inox tuljave materiala 1.4301 (AISI 304) debeline 0,4mm, vmes pa je prazen prostor z distančniki za zajem zraka, katerega potrebuje plinska peč za delovanje.
Notranja tuljava ima znotraj vgrajeno tudi original silikon tesnilo, ki je primerno za goriva na plin in olje, ki delujeta v nadtlaku.

Dimniki so dobavljivi z notranjo tuljavo premera fi 80mm, 100mm in 130mm.
Dimnik Schiedel CFS ne potrebuje odmika od lesenih delov, ker so temperature dimnih plinov pri plinskih in oljnih peči veliko manjše od trdih goriv in ni nobene nevarnosti za vžig.
Primerna postavitev CFC dimnika je predvsem na zunanjem delu hiše ali objekta. V primeru, da ta postavitev ni mogoča je dimnik lahko znotraj objekta, vendar le pod pogojem, da je okoli dimnika narejen dimniški jašek. V drugem primeru je bolj priporočljiv koaksialni zidan dimnik Schiedel Multi, saj je cenovno ugodnejši in ne potrebuje dodatnega jaška.

Sistem dimnika je enostaven za montažo, kvalitetne in natančne izvedbe. Dimnik je lahko dobavljiv tudi v različnih barvah po RAL lestvici. Dimnik ima certifikat, izjavo o skladnosti in 10 let garancije.

elementi dimnika
Vaš brskalnik ne podpira takšnega okna

Varujemo Vašo Zasebnost

Spoštujemo Vašo zasebnost zato osebnih podatkov ne bomo nikoli zlorabili ali posredovali drugim osebam!


varnost osebnih podatkov


Katalog in Cenik Schiedel CFS

katalog plinskega dimnika


Imate Vprašanje ali Želite Ponudbo?

Vaš brskalnik ne podpira takšnega okna

Sodelujemo s priznanimi podjetji