Visoko Kakovostni Inox dimniki Schiedel

Inox dimniki ali nerjaveči dimniki imajo 10 letno garancijo na Inox material in tudi vse ustrezne certifikate. Debelina pločevine je 0,6 mm, kar je v primerjavi z drugimi konkurenti največ.

V ponudbi Inox dimnikov imamo dva troslojna dimniška sistema. Inox dimniki so zelo visoke kakovosti in so nerjaveči ter omogočajo priključitev kurišč na vse vrste goriv. Zaradi preprostosti dimnikov jih lahko namestimo kjerkoli, ali v objektu ali zunaj objekta. Če so troslojni inox dimniki nameščeni v objektu, je potrebno dimniku zagotoviti po pravilih požarne varnosti lasten požarni jašek F90, ki mora biti 90 minutno požarno odporen. Požarnega jaška se lahko izognete samo v primeru, kjer dimnik poteka od prostora postavitve kurilne naprave skozi strešino oz. galerijo in ne preide drugih požarnih sektorjev oz. nadstropij.


barve inox dimnikov
 

Nerjaveči Inox Dimnik Schiedel ICS

Prvi sistem je troslojni inox dimniški sistem Schiedel ICS, ki ima 10 letno garancijo in vse ustrezne certifikate. Inox dimnik Schiedel ICS je neobčutljiv na vlago pri kuriščih na olje in plin. Za trda goriva deluje v podtlaku, za olje in plin pa v podtlaku in nadtlaku. Izvedba inox dimnika je možna tudi s 50mm izolacijo. Široka prodajna paleta nudi premere dimnika od 80 mm pa vse tja do 700 mm.

inox dimnik inox dimnik inox dimnik
 

Visoko Kvaliteten Nerjaveči Inox Dimnik Schiedel KERASTAR

Drugi sistem pa je troslojni inox dimniški sistem Schiedel Kerastar, ki ima kar 30 let garancije, ker je v plašču iz nerjaveče pločevine keramična cev, ki zagotavlja visoko korozijsko in kislinsko obstojnost in je odporna na visoke temperature. Inox dimnik Schiedel Kerastar vsebuje tudi toplotno izolacijo iz mineralnih vlaken debeline 60 mm, s katerimi zagotavlja odlično toplotno-izolacijsko lastnost in ne vsebuje toplotnih mostov.

inox dimnik z keramiko inox dimnik z keramiko inox dimnik z keramiko
 

Certifikati za Inox Dimnike

Certifikat za dimniški sistem Schiedel KERASTAR
Certifikat za dimniški sistem Schiedel ICS 25

Povpraševanje in Informacije o Inox Dimnikih

Če vas zanimajo kakršnekoli informacije o Inox dimnikih ali za ponudbo nam pošljite povpraševanje ali nam pišite: tiniseli@gmail.com da Vam izdelamo ustrezno ponudbo za vašo rešitev v najkrajšem možnem času.


ponudba inox dimnikov


Vaš brskalnik ne podpira takšnega okna

Varujemo Vašo Zasebnost

Spoštujemo Vašo zasebnost zato osebnih podatkov ne bomo nikoli zlorabili ali posredovali drugim osebam!


varnost osebnih podatkov

Troslojni Inox Dimnik Schiedel ICS z 15% Popusta

Troslojni inox dimnik Schiedel ICS se lahko pohvali z zelo privlačnim izgledom in visoko kvaliteto materiala ter dolgo življensko dobo. Dimnik ima 10 let garancije in certifikat ter izjavo o skladnosti, ki potrjujejo da gre za vrhunski izdelek.

Od 1.10.2016 pa do 31.12.2016 Vam na vse inox dimniške sisteme Schiedel ponujamo kar 15% popusta na material.

inox dimnik schiedel ics

Akcija - Schiedel

Schiedel akcija

 • Keramični Dimnik

  Schiedel Absolut

  Visoko kvaliteten keramični dimnik Schiedel Absolut je namenjen predvsem za pasivne ali energijske hiše. Priporočajo ga tudi priznani izdelovalci montažnih hiš.


 • Klasičen Dimnik

  Schiedel Stabil

  Klasičen dimniški sistem Schiedel STABIL je namenjen predvsem za klasične gradnje in je najbolj cenovno ugoden dimnik proizvajalca Schiedel. Namenjen je vsem vrstam goriv in kotlov ter ima 15 let garancije.

 • Nov Keramični Dimnik

  Uni Iso Plus

  Popolnoma nov keramični dimnik Schiedel Uni Plus Iso s tehnološko dovršeno keramično cevjo ISO2. Zagotavlja večjo varnost, Univerzalno uporabnost in kar 30 let garancije.


 • Dimnik za pasivne hiše

  Absolut XPERT

  Dimnik z zračnikom, ki ima certifikat za pasivne gradnje. Dodatno izoliran dimnik, tudi v sami peti dimnika. Namenjen predvsem nemškemu in avstrijskemu trgu.


 • Zaključni Element Dimnika

  Schiedel Final

  Montažni zaključek dimnika v imitaciji opeke in različnih barv. Final je izdelan iz hidrofobnega betona, ki ne vpija vlage. Ima tudi odkapni rob, ki preprečuje zamakanje skozi fuge.

 • Zaključek Dimnika

  Obložni Element

  Zaključek dimnika nad streho v različnih možnih barvah in teksturah. Obložni element je izdelan iz steklo betona, ki je izredno odporen na vremenske vplive.

 • Troslojni Inox Dimnik

  Schiedel ICS

  Troslojni Inox dimnik Schiedel ICS je najbolje prodajan Inox dimnik pri nas. Ima 10 let garancije in vse ustrezne certifikate.


 • Inox Dimnik s Keramiko

  Schiedel Kerastar

  Troslojni Inox dimnik s keramično cevjo,ima kar 30 let garancije in je eden najkvalitetnejših inox dimnikov v evropi.


 • Sanacija Schiedel

  Prima Plus

  Sanacijski inox sistem primeren za priključitev kurišč na vse vrste goriv. Neobčutljiv je na vlago in odporen na visoko temperaturo.


 • Sanacija Schiedel

  TechnoFlex

  Sanacijski inox sistem Technoflex vsebuje fleksibilne cevi, ki so namenjene za sanacije zavitih jaškov. • Kamin z Dimnikom

  KingFire Parat

  Visoko kvaliteten kamin, ki je tovarniško sestavljena ogrevalna enota. Deluje neodvisno od zraka v prostoru in je v povezavi z dimnikom Absolut. Kamin ima 84% izkoristka.

 • Plinski Dimnik

  Schiedel Multi

  Dimnik Multi je namenjen za centralno ogrevanje z plinskimi grelniki. Na dimnik lahko priklopimo do 10 plinskih grelnikov.


Imate Vprašanje ali Želite Ponudbo?

Vaš brskalnik ne podpira takšnega okna

Sodelujemo s priznanimi podjetji