Vgradni kamini Robiren

Pri našem podjetju Vam nudimo dva tipa kaminskih vložkov Robiren:

Poslanstvo podjetja Robiren je proizvajati profesionalne in okolju prijazne kaminske vložke. Že več kot 15 let postopoma razvijajo proizvodnjo kaminov, kaminov z toplotnim izmenjevalcem in kamine z možnostjo dodatne akumulacije okoli oboda. Strankam nudijo kamine, ki ustvarjajo družinsko vzdušje in toplino domačega "kresovanja". Osredotočeni so na cilj ustvarjanja primernih kaminov, ki bodo skupaj s spreminjajočimi se trendi zadovoljili potrebe vseh kupcev. Prisluhnejo potrebam, analizirajo trg in predlagajo individualne rešitve v smislu kaminskih vložkov in organizacije profesionalnega celostnega delovanja kamina. Osredotočajo se na predvsem na sodelovanje z svojimi strankami in poslovnimi partnerji.

Vgradni kamini Robiren so novost na slovenskem trgu, v nekaterih delih evrope in na poljskem, od kod prihaja proizvajalec pa je to že priznana blagovna znamka.

Robiren nam ponuja toplozračne kamine, kot tudi kamine za centralno ogrevanje z toplovodnim izmenjevalcem.
Kamini ponujajo pestro izbiro modelov, tako glede velikosti kot oblik kamina, zato so primerni za vsakega kupca in za postavitev v vsak prostor. Kamine odlikuje dolga življenska doba, 11 letna garancija, cenovna ugodnost, možnost izbire dodatnih akumulacijskih plošč okoli oboda kamina, kvalitetno in zrakotesno kurišče in regulacija dovoda zraka, predvsem pa je visok izkoristek kamina.

Steklo kamina je v osnovnem modelu dobavljivo z okvirjem, druga možnost pa je tudi steklo s tiskom brez okvirja. Prav tako je lahko dobavljiva dvojna zasteklitev kamina. Dvojna zasteklitev je namenjena predvsem za manjši prehod sevanja kamina v prostor, tako tudi več temperature ostane znotraj samega kurišča. Kar pa je predvsem prednost pri kaminih za centralno ogrevanje, tako je še večji izkoristek toplotnega izmenjevalca in samega kamina.

Kamini Robiren imajo dve možnosti zapiranja in odpiranja kamina. Dvižno odpiranje in klasično ročno odpiranje kaminskih vrat s tečaji(panti). Oba načina odpiranja vrat sta zelo zanesljiva. Pri klasičnih vratah je potrebno vsake toliko časa zamenjati tesnilno vrvico, pri dvižnem odpiranju pa vzdrževalnih del praktično ni.

Notranje kurišče kamina je zrakotesno kurišče s oblogo iz akubeta, ki omogoča visoko toplotno akumulacijsko sposobnost in s tem višjo temperaturo izgorevanja v kurišču, kar prinaša visok izkoristek izgorevanja in okolju prijazno uporabo kamina.

Zgoraj si lahko podrobno ogledate s klikom na povezavo za toplozračne ali toplovodne kamine Robiren.
Na vse izdelke Robiren nudimo 10% popusta. V primeru naše montaže kamina je davek po davčni stopnji 9,5%.

Vaš brskalnik ne podpira takšnega okna

Imate Vprašanje ali Želite Ponudbo?

Vaš brskalnik ne podpira takšnega okna

Sodelujemo s priznanimi podjetji