Kaminska peč Schiedel Sirius je prihodnost!

Kaminske peči Schiedel Sirius so natančno načrtovane peči, katere so bile izdelane z namenom, da uporabniku omogočijo najboljšo možno rešitev.
Peč lahko postavimo praktično v vsak del prostora. Glavna prednost peči je, da ni potrebno načrtovati dovoda zraka, ki ga peč potrebuje za delovanje. Saj ima peč dovod zraka urejen preko posebnega več slojnega inox dimnika, kjer poteka odvod dimnih plinov, izolacija dimnika, in prostor za dovod zraka, katerega črpa peč od zunaj. Prav tako pa ima peč možnost priključitve na obstoječ pripravljen dovod zraka.

Schiedel Sirius peč je namenjena za vse vrste novogradenj, kot tudi za adaptacije in postavitev v že izdelane objekte, ki želijo dodaten vir ogrevanja.
Schiedel nam ponuja dva modela peči z oznako Sirius 1 in Sirius 3.

Obe peči sta ovalnega izgleda in ponujata čudovit pogled na ogenj z razliko, da ima model Sirius 3, še dodatna stekla ob strani. Moč peči je primerna tudi za nizkoenergijske ali pasivne hiše ter za objekte z mehansko rekuperacijo.

Odlikuje pa jih tudi zelo visok izkoristek kar 84%, to pomeni več toplote v prostor za manj porabljenih polen.
Peči sta izdelane iz zelo kakovostnih in masivnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življensko dobo in visoko garancijo. Peč ima prav tako sistem za samodejno zapiranje vrat. Peči Schiedel Sirius dosegajo vse najvišje evropske standarde, ki veljajo za nemški trg in so okolju prijazne oz. ekološkega razreda A+.

Dimenzije peči: višina 1218mm, širina 512mm, globina 392mm.
Peči bodo dobavljive v mesecu Marcu 2019, predstavljene pa bodo marca na 58-tem sejmu Dom v Ljubljani.

Kamin Schiedel Sirius

Vaš brskalnik ne podpira takšnega okna

Varujemo Vašo Zasebnost

Spoštujemo Vašo zasebnost zato osebnih podatkov ne bomo nikoli zlorabili ali posredovali drugim osebam!


varnost osebnih podatkov


Imate Vprašanje ali Želite Ponudbo?

Vaš brskalnik ne podpira takšnega okna

Sodelujemo s priznanimi podjetji