Troslojni Inox Dimnik SCHIEDEL KERASTAR

Schiedel Kerastar več kot le vsota prednosti
Prijetna toplota za lastnimi štirimi stenami ima pomemben vpliv na dobro osebno počutje.
Posledično je to rezultat dobrega načrtovanja kasnejše oskrbe s toplotno energijo - tudi pri obnavljanju stanovanja. Renovacije in dograjevanja predstavljajo problem pri optimizaciji ogrevalnega sistema. Poleg kurišč na fosilna goriva, kot npr. olje in plin, imajo v zadnjih letih vedno pomembnejšo vlogo tudi kurišča na trdna goriva, npr. les.
Poleg vseh teh tehničnih in tudi že drugih obstoječih prednosti nudi zdaj Schiedel tudi novo razvit dimnik Schiedel Kerastar.


schiedel kerastar

Popolno sožitje keramične dimniške cevi, 60 mm debele toplotne izolacije in lahkega zunanjega plašča iz nerjaveče pločevine, nudi vse prednosti sodobnega in zanesljivega dimnika Schiedel Kerastar

Na Schiedel Kerastar lahko priključite kurišča na olje, plin in trdna goriva s temperaturami dimnih plinov do 400℃, delovanjem v podtlaku ter suhih ali vlažnih pogojih.

Troslojni inox dimnik Schiedel Kerastar velja za univerzalen dimnik, ki je sestavljen iz treh plasti. Posebnost troslojnega dimnika Schiedel Kerastar je, da je zunanja dimniška cev iz kvalitetnega inox materiala,ki je nerjaveč in je kislinsko odporen, notranja dimniška cev pa je iz visokakovostne keramike. Za toplotno izolacijo pa dimnik vsebuje prav posebna mineralna vlakna debeline 60mm, ki še dodatno izboljšajo toplotno izolacijo dimnika. Dimnik Schiedel Kerastar je edinstven dimnik v evropi in je primeren za vse vrste goriv. Dimnik Kerastar zagotavlja visoko življenjsko dobo in ima kar 30 let garancije.

dimnik kerastar

Dimnik Schiedel Kerastar vsebuje:

Notranja dimniška cev iz keramike:

Notranja dimniška cev je izdelana iz visoko kakovostne keramike. Rebričasta keramična cev zagotavlja visoko korozijsko in kislinsko obstojnost, ter odpornost na visoke temperature.

Toplotna izolacija iz mineralnih vlaken:

Toplotna izolacija dimnika je iz mineralnih vlaken debeline 60 mm, ki zagotavlja odlične toplotno-izolacijske lastnosti. Zaradi kontinuiranega poteka ni toplotnih mostov.

Zunanja dimniška cev iz Inoxa:

Je izdelana iz polirane nerjaveče pločevine W.Nr. 1.4301, ki zagotavlja varnost in stabilnost, ter daje dimniku arhitektonsko in optično popoln izgled. Sistem povezovanja elementov z objemkami omogoča enostavno in hitro montažo.

Cenik Dimnika


dimnik dimnik dimnik
 
dimnik kerastar

Elementi Inox Dimnika SCHIEDEL Kerastar

inox schiedel
 

Izjava o Lastnostih Dimnika Schiedel Kerastar

Izjava o lastnostih KERASTAR EN 13063-1
Izjava o lastnostih KERASTAR EN 13063-2

Vaš brskalnik ne podpira takšnega okna

Varujemo Vašo Zasebnost

Spoštujemo Vašo zasebnost zato osebnih podatkov ne bomo nikoli zlorabili ali posredovali drugim osebam!


varnost osebnih podatkov

reference inox dimnik
troslojni dimnik s keramično tuljavo
keramični inox dimnik
troslojni inox dimnik
rostfrei dimnik Schiedel

Imate Vprašanje ali Želite Ponudbo?

Vaš brskalnik ne podpira takšnega okna

Sodelujemo s priznanimi podjetji