Cenovno ugoden dimnik Schiedel Stabil

Schiedel Stabil je nov dimnik na trgu proizvajalca Schiedel. Lastnosti in material dimnika je enak, kot pri klasičnem dimniku Schiedel Uni Plus. Dimnik ima 15 let garancije in je cenovno veliko bolj ugodnejši od drugih dimniških sistemov Schiedel.

Dimnik Schiedel Stabil je primeren za predvsem za trda goriva. Obstojen je na visoke temparature do 650 stopinj celzija, neobčutljiv na vlago,zaradi tega je varen, trajen in zanesljiv,zato podjetje Schiedel nudi 15 letno garancijo.

Dimnik lahko dobite tudi v setu, ki vsebuje 6 metrov dimnika ali posebej. Dimnik je možno dobiti v treh različnih dimenzijah premera dimne tuljave in sicer 16, 18 in 20 fi. V setu dimnika dobite zraven vse priključke tako za vratca kot za peč. Priključek za peč je lahko 90° ali 45°. Poleg plaščev, toplotne izolacije in cevi je zraven tudi kondenzna posoda, bela dimniška vratca, zaključek dimnika s protiveternim pokrovom, betonska krovna plošča in vse ostalo kar spada zraven dimnika.

Več si lahko pogledate v spodnjem ceniku STABIL.

Nudimo Vam Dodaten 5% popust na dimnik Schiedel Stabil v primeru naše montaže.

Cenik Dimnika STABIL


schiedel stabil schiedel stabil
 
Vaš brskalnik ne podpira takšnega okna

Varujemo Vašo Zasebnost

Spoštujemo Vašo zasebnost zato osebnih podatkov ne bomo nikoli zlorabili ali posredovali drugim osebam!


varnost osebnih podatkov


 • Keramični Dimnik

  Schiedel Absolut

  Visoko kvaliteten keramični dimnik Schiedel Absolut je namenjen predvsem za pasivne ali energijske hiše. Priporočajo ga tudi priznani izdelovalci montažnih hiš.


 • Klasičen Dimnik

  Schiedel Stabil

  Klasičen dimniški sistem Schiedel STABIL je namenjen predvsem za klasične gradnje in je najbolj cenovno ugoden dimnik proizvajalca Schiedel. Namenjen je vsem vrstam goriv in kotlov ter ima 15 let garancije.

 • Nov Keramični Dimnik

  Uni Iso Plus

  Popolnoma nov keramični dimnik Schiedel Uni Plus Iso s tehnološko dovršeno keramično cevjo ISO2. Zagotavlja večjo varnost, Univerzalno uporabnost in kar 30 let garancije.


 • Dimnik za pasivne hiše

  Absolut XPERT

  Dimnik z zračnikom, ki ima certifikat za pasivne gradnje. Dodatno izoliran dimnik, tudi v sami peti dimnika. Namenjen predvsem nemškemu in avstrijskemu trgu.


 • Zaključni Element Dimnika

  Schiedel Final

  Montažni zaključek dimnika v imitaciji opeke in različnih barv. Final je izdelan iz hidrofobnega betona, ki ne vpija vlage. Ima tudi odkapni rob, ki preprečuje zamakanje skozi fuge.

 • Zaključek Dimnika

  Obložni Element

  Zaključek dimnika nad streho v različnih možnih barvah in teksturah. Obložni element je izdelan iz steklo betona, ki je izredno odporen na vremenske vplive.

 • Troslojni Inox Dimnik

  Schiedel ICS

  Troslojni Inox dimnik Schiedel ICS je najbolje prodajan Inox dimnik pri nas. Ima 10 let garancije in vse ustrezne certifikate.


 • Inox Dimnik s Keramiko

  Schiedel Kerastar

  Troslojni Inox dimnik s keramično cevjo,ima kar 30 let garancije in je eden najkvalitetnejših inox dimnikov v evropi.


 • Sanacija Schiedel

  Prima Plus

  Sanacijski inox sistem primeren za priključitev kurišč na vse vrste goriv. Neobčutljiv je na vlago in odporen na visoko temperaturo.


 • Sanacija Schiedel

  TechnoFlex

  Sanacijski inox sistem Technoflex vsebuje fleksibilne cevi, ki so namenjene za sanacije zavitih jaškov. • Kamin z Dimnikom

  KingFire Parat

  Visoko kvaliteten kamin, ki je tovarniško sestavljena ogrevalna enota. Deluje neodvisno od zraka v prostoru in je v povezavi z dimnikom Absolut. Kamin ima 84% izkoristka.

 • Plinski Dimnik

  Schiedel Multi

  Dimnik Multi je namenjen za centralno ogrevanje z plinskimi grelniki. Na dimnik lahko priklopimo do 10 plinskih grelnikov.


Imate Vprašanje ali Želite Ponudbo?

Vaš brskalnik ne podpira takšnega okna

Sodelujemo s priznanimi podjetji