Visoko Kvalitetni Keramični Dimniki

Keramični dimniki ponujajo kar 30 let garancije in vse ustrezne certifikate. Sestavljeni so iz kvalitetnih plaščev, toplotne izolacije in inovativnih keramičnih cevi ISO 2, ki so izdelane v Nemčiji. V ponudbi imamo tri vrste keramičnih dimnikov:

 • Keramični Dimnik Schiedel Uni ISO Plus za novogradnjo
 • Koaksialen Plinski Keramični Dimnik Schiedel Multi
 • Keramični Dimnik Schiedel Absolut za pasivne in nizkoenergijske objekte


garancija dimnika
 

Keramični Dimnik Schiedel ABSOLUT za Pasivne in Nizkoenergijske Gradnje

Pasivni Dimnik Schiedel Absolut, ki je namenjen za pasivne in nizko-energijske hiše,ter kurišča neodvisna od zraka v prostoru. Naše sisteme dimnikov Absolut montiramo priznanim izdelovalcem montažnih hiš kot so: Lumar, Jelovica, Marles in ostali, zato mora imeti keramični dimnik Schiedel Absolut vse ustrezne certifikate in vse potrebne lastnosti, ki jih narekujejo zahteve proizvajalcev montažnih hiš in zakoni požarne varnosti.

../dimnik za pasivno hišo ../dimnik za pasivno hišo ../dimnik za pasivno hišo
 

Keramični Dimnik Schiedel UNI PLUS ISO

Keramični Dimnik Schiedel Uni Plus ISO je nadgradnja dimniškega sistema Uni Plus, ki se ponaša z novo tehnološko dovršeno keramično ISO2 dimno cevjo in je namenjen vsem klasičnim gradnjam. Dimnik je namenjen vsem vrstam kurišč na vse vrste goriv in ima kar 30 letno garancijo in vse potrebne certifikate za keramični dimnik. Keramična cev je velikosti 66cm, kar pomeni, da je montaža dimnika še hitrejša in lažja, kot pri navadnem dimniku Uni Plus.

klasičen dimnik klasičen dimnik
 

Koaksilni Dimniški Sistem Schiedel MULTI za Plinske Grelnike

Potem pa imamo še koaksialni dimniški sistem Schiedel Multi, ki je namenjen za etažno centralno ogrevanje z nizko temperaturnimi ali kondenzacijskimi grelniki. Keramični dimnik Schiedel Multi vsebuje princip toplotnega izmenjevalca, na dimnik je možno priključiti do 10 plinskih grelnikov. Delovanje grelnikov pa je neodvisno od zraka v prostoru.

koaksialni dimnik koaksialni dimnik
 

Certifikati za Keramične Dimnike

Certifikat za dimniški sistem Schiedel ABSOLUT
Certifikat za dimniški sistem Schiedel UNI PLUS
Certifikat za dimniški sistem Schiedel MULTI

Povpraševanje in Informacije o Keramičnih Dimnikih

Za več vprašanj v zvezi s keramični dimniki ali za izdelavo ponudbe dimnika izpolnite desni obrazec za povpraševanje ali pa nam pišite: tiniseli@gmail.com , kjer Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času. Za informacije smo dosegljivi tudi na telefonski številki: 031 634 609.


ponudba dimnikov
Vaš brskalnik ne podpira takšnega okna

Varujemo Vašo Zasebnost

Spoštujemo Vašo zasebnost zato osebnih podatkov ne bomo nikoli zlorabili ali posredovali drugim osebam!


varnost osebnih podatkov

Troslojni Inox Dimnik Schiedel ICS z 15% Popusta

Troslojni inox dimnik Schiedel ICS se lahko pohvali z zelo privlačnim izgledom in visoko kvaliteto materiala ter dolgo življensko dobo. Dimnik ima 10 let garancije in certifikat ter izjavo o skladnosti, ki potrjujejo da gre za vrhunski izdelek.

Od 1.10.2016 pa do 31.12.2016 Vam na vse inox dimniške sisteme Schiedel ponujamo kar 15% popusta na material.

inox dimnik schiedel ics

Akcija - Schiedel

Schiedel akcija

 • Keramični Dimnik

  Schiedel Absolut

  Visoko kvaliteten keramični dimnik Schiedel Absolut je namenjen predvsem za pasivne ali energijske hiše. Priporočajo ga tudi priznani izdelovalci montažnih hiš.


 • Klasičen Dimnik

  Schiedel Stabil

  Klasičen dimniški sistem Schiedel STABIL je namenjen predvsem za klasične gradnje in je najbolj cenovno ugoden dimnik proizvajalca Schiedel. Namenjen je vsem vrstam goriv in kotlov ter ima 15 let garancije.

 • Nov Keramični Dimnik

  Uni Iso Plus

  Popolnoma nov keramični dimnik Schiedel Uni Plus Iso s tehnološko dovršeno keramično cevjo ISO2. Zagotavlja večjo varnost, Univerzalno uporabnost in kar 30 let garancije.


 • Dimnik za pasivne hiše

  Absolut XPERT

  Dimnik z zračnikom, ki ima certifikat za pasivne gradnje. Dodatno izoliran dimnik, tudi v sami peti dimnika. Namenjen predvsem nemškemu in avstrijskemu trgu.


 • Zaključni Element Dimnika

  Schiedel Final

  Montažni zaključek dimnika v imitaciji opeke in različnih barv. Final je izdelan iz hidrofobnega betona, ki ne vpija vlage. Ima tudi odkapni rob, ki preprečuje zamakanje skozi fuge.

 • Zaključek Dimnika

  Obložni Element

  Zaključek dimnika nad streho v različnih možnih barvah in teksturah. Obložni element je izdelan iz steklo betona, ki je izredno odporen na vremenske vplive.

 • Troslojni Inox Dimnik

  Schiedel ICS

  Troslojni Inox dimnik Schiedel ICS je najbolje prodajan Inox dimnik pri nas. Ima 10 let garancije in vse ustrezne certifikate.


 • Inox Dimnik s Keramiko

  Schiedel Kerastar

  Troslojni Inox dimnik s keramično cevjo,ima kar 30 let garancije in je eden najkvalitetnejših inox dimnikov v evropi.


 • Sanacija Schiedel

  Prima Plus

  Sanacijski inox sistem primeren za priključitev kurišč na vse vrste goriv. Neobčutljiv je na vlago in odporen na visoko temperaturo.


 • Sanacija Schiedel

  TechnoFlex

  Sanacijski inox sistem Technoflex vsebuje fleksibilne cevi, ki so namenjene za sanacije zavitih jaškov. • Kamin z Dimnikom

  KingFire Parat

  Visoko kvaliteten kamin, ki je tovarniško sestavljena ogrevalna enota. Deluje neodvisno od zraka v prostoru in je v povezavi z dimnikom Absolut. Kamin ima 84% izkoristka.

 • Plinski Dimnik

  Schiedel Multi

  Dimnik Multi je namenjen za centralno ogrevanje z plinskimi grelniki. Na dimnik lahko priklopimo do 10 plinskih grelnikov.


Imate Vprašanje ali Želite Ponudbo?

Vaš brskalnik ne podpira takšnega okna

Sodelujemo s priznanimi podjetji