Kurilne naprave na trda goriva proizvajalca Heta

Danski proizvajalec kurilnih naprav Heta na trda goriva, kot so drva in pelete nam ponuja široko paleto izbora kaminskih vložkov in kaminskih peči. Ki so različnih velikosti, oblik in modelov.

Ponujajo nam kaminske vložke, različnih tipov oblik. Oblika kaminskega vložka je lahko panoramska oziroma ravna, lahko je kotna ali celo tristeklena oblika.

Kaminske peči na drva nam ponujajo tudi možnost s pečico, preko katere si lahko ob pogledu na ogenj peči tudi kaj okusnega spečemo. Kaminske peči je možno dobiti tudi z akumulacijsko oblogo iz steatita ali peščenjaka, katera zadrži in oddaja toploto tudi že potem ko je žerjavica v kurišču pogorela. Nekateri modeli peči imajo tudi možnost stenske montaže. Možno je dobiti tudi kaminske peči s stranskimi stekli, kjer je pogled na ogenj tudi ob strani, kar nam še dodatno polepša ambient v našem prostoru. Nekateri modeli peči imajo tudi rotacijski podstavek, kjer lahko peč vrtimo po svoji osi.Proizvajalec Heta nam ponuja tudi modele peči na pelete in kaminske toplovodne peči, s katerimi je možno ogrevati sanitarno vodo ali priklopiti radiatorje in celo talno gretje.

Za zunanjo ureditev ali manjši žar kamin pa nam podjetje ponuja tudi vrtne kamine, ki so zelo modernega videza in lahko z družbo kaj okusnega nanj spečemo.

Prednost danskih peči in kaminskih vložkov je danska kvaliteta, kar pomeni da so vsi kamini izdelani izključno na danskem. Preden gredo v prodajo so pregledani, tako da pride do kupcev res kvaliteten izdelek s 5 letno garancijo. Heta veliko da tudi na okolje, tako so kamini okolju prijazni in zadovoljujejo norveškim, danskim, nemškim in novim evropskim standardom. Enako velja za emisije, ki so v pečeh Heta minimalne. Glavna prednost kaminov HETA pa je visoka toplotna učinkovitost oziroma visok izkoristek, tako dobimo čiste dimne pline pri gorenju drv. Peči so izdelane iz kakovostnega jekla v črni barvi. Katerega lahko kombiniramo z akumulacijsko oblogo iz kamna steatit, peščenjaka, granita ali keramike v različnih barvah.Za več informacij o kaminih Heta nam pošljite povpraševanje na spodnjem obrazcu naše spletne strani ali nas kontaktirajte preko telefona ali e-pošte. Odgovorili Vam bomo v najkrajšem možnem času. V primeru da pri nam kupite tudi dimnik dobite na kamine Heta še dodaten popust. Za fizične osebe se v primeru naše montaže zaračuna davek 9,5%.

Vaš brskalnik ne podpira takšnega okna

Imate Vprašanje ali Želite Ponudbo?

Vaš brskalnik ne podpira takšnega okna

Sodelujemo s priznanimi podjetji