Kaminski vložek Schiedel KingFire Parat intergriran v dimnik

"Končno večer ob ognjišču". Hitro naložiti nekaj polen v kamin in se udobno namestiti v fotelj. Doživeti ta trenutek! Le kdo si ne želi tega po celem dnevu napornega dela. Malo počitka in sprostitve med lastnimi štirimi stenami.

Pri gradnji hiše se kopičijo številne spregledane misli na finančna sredstva. "Peč je sicer vredu, ampak ali nam trenutni stroški presegajo načrtovan izdatek, ali pa nimamo dovolj prostora za vgradnjo" so pogosti odgovori. To sedaj ni več potrebno!

Z novim kaminskim modulom KINGFIRE-PARAT sedaj končno obstaja cenovno ugodna in prostorsko kompaktna alternativa za individualno ogrevanje s kaminsko pečjo oz. kaminom. Poleg tega dopušča ta inovativen izdelek samograditeljem ali profesionalcem veliko svobode in možnosti za finaliziranje kurišča z okrasno oblogo.

Kingfire Parat

Kaminski vložek intergriran v dimnik Schiedel KingFire Parat je tovarniško sestavljena ogrevalna enota. Kompleten sistem je sestavljen iz betonskega jaška s površino, ki je pripravljena za izdelavo dekorativnega zaključnega sloja in modernega kaminskega vložka. Prezračevalne rešetke, ki so potrebne za toplozračno ogrevanje, so že vgrajene na jašku in kaminu zagotavljajo zanesljivo konvenkcijo toplega zraka. Tehnološki in praktični vrhunec pa predstavlja integriran kaminski vložek, ki ustreza zahtevam evropskih predpisov o emisijskih vrednostih in s tem izpolnjuje zahteve predpisov DINplus. Patentiran način vstavljanja kaminskega vložka omogoča njegovo enostavno servisiranje ali zamenjavo na željo uporabnika.

Kaminski modul Schiedel KINGFIRE-PARAT z intergriranim kaminskim vložkom se vgradi v hišo v grobi gradbeni fazi. Kaminski vložek je vgrajen v betonskem ohišju tlorisnih dimenzij 55x55 cm in etažne višine 2.64, 2.74, 2.86 ali 2.94 metra. V njem so tovarniško izvedene povezave kaminskega vložka z dimnikom in jaškom za dovod zgorevalnega zraka (dodaten kanal za dovod zraka torej ni potreben). S tem privarčujete na prostoru in stroških vgradnje. Dimniški sistem Schiedel ABSOLUT se prične graditi šele z vrha kaminskega modula dalje. Prehod med kaminskim modulom in dimnikom je Schiedel-ov patent in zagotavlja zanesljivo in hitro gradbeno povezavo z dimovodno napravo. Tako zagotavlja zagon kurilne naprave v zelo kratkem času.

Schiedlovo ambientalno kurišče v hiši, intergrirano v dimnik varčuje s prostorom - z DIN plus certifikatom

Schiedel KINGFIRE-PARAT ne predstavlja le okolju prijazne in cenovno ugodne alternative pri ogrevanju. Poleg tega ima pri izkoristku, ki znaša kar 84% senzacionalno nizke emisije prašnih delcev - samo 27 mg/m3 ( Predpisi zahtevajo 75 mg/m3 ). To so vrednosti, ki jih dosegajo le najmodernejša kurišča na lesne pelete.

✔ Z dodatnim kuriščem KINGFIRE-PARAT privarčujete do 20% stroškov za ogrevanje

✔ Skladno z DURONIC Energy Managementom


Srce kaminskega modula Schiedel KINGFIRE-PARAT je kuriščni vložek, ki lahko deluje neodvisno od zraka v prostoru. Tako prostoru, v katerem je kamin postavljen, ne odvzemamo zraka potrebnega za zgorevanje. Moderna tehnika zgorevanja zagotavlja neoporečno delovanje in atraktiven izgled ognja ter najboljšo izrabo goriva. Patentiran način vstavljanja kuriščnega vložka v vsakem trenutku omogoča enostavno zamenjavo le tega.

Modeli Kaminov Schiedel KingFire Parat

kamin z dimnikom
Prednosti Kaminskega sistema KINGFIRE

KingFire Kamin zavzema manj prostora in z njim pridobimo 1 m2 dragocene površine!

V primerjavi z običajnimi kaminskimi rešitvami je največja prednost sistema KingFire, da zavzema izredno malo prostora.

kamin z dimnikom

Tehnični Podatki Sistemov KingFire

kamin z dimnikom

Oglejte si Katalog KingFireVaš brskalnik ne podpira takšnega okna

Imate Vprašanje ali Želite Ponudbo?

Vaš brskalnik ne podpira takšnega okna

Sodelujemo s priznanimi podjetji