Montaža ali gradnja novega Dimnika

Montaža dimnika je z našo pomočjo zelo hitra, strokovna, enostavna in kvalitetna.Tako bo Vaš dimnik postavljen po pravilih proizvajalca in požarne varnosti. Kar pomeni zelo dolgo življenjsko dobo in visoko garancijo za varnost vaših domov.
Smo strokovnjaki na področju dimniških sistemov že več kot 20 let. Zaupa nam že ogromno strank in poslovnih partnerjev, kot je podjetje Schiedel. Za katerega smo zastopnik pri montaži njihovih dimniških sistemov.

Montaže dimnikov izvajamo po celotni Sloveniji. Sodelujemo s priznanimi izdelovalci montažnih hiš in z večjimi gradbenimi podjetji. Največ dimnikov pa izdelamo individualnim strankam. Vsaki stranki se posvetimo posebej in upoštevamo tudi njene želje, če so v skladu s pravili.

Pri montaži dimnika je pomembno postaviti dimnik od temelja do ustrezne višine nad strešno kritino. Primeren dimnik se izbere na podlagi kurilne naprave in lastnosti le te. Mi pa Vam priporočimo kateri dimniški sistem je najbolj primeren za Vaš način ogrevanja.

Montaža dimnika Montaža dimnika

Primeren tip dimnika za montažo je odvisen od kurilne naprave, katere proizvajalec določi kakšna mora biti ustrezna dimenzija dimnika. V nasprotnem primeru izračun o ustreznosti dimnika izdelamo mi. Montiramo izključno dimnike Schiedel, ki so vodilni proizvajlci dimnikov v Evropi. Dimnikom Schiedel zaupamo tako mi, kot tudi naše stranke, ki so z delovanjem svojega dimnika izredno zadovoljne.

Dimniki Schiedel so odporni na vlago, prilagodljivi vsem vremenskim razmeram, odporni na visoke temperature, kislino in statične obremenitve itn. Uporabljajo se tako za trda goriva, kot tudi za tekoča in plinasta goriva. Odlikuje pa jih predvsem visoka garancija in dolga življenska doba.

garancija dimnika

Naše montaže dimnikov so izvedene strokovno in po navodilih proizvajalca dimnikov. Prav tako poskrbimo za ustrezno požarno varnost po pravilniku SZVP 407.

keramični dimnik troslojni inox dimnik

Vsi dimniki imajo certifikat in garancijo na material in na izvedbo dimnika. Za boljše predstavljanje dimnikov si oglejte naše reference.

Poleg pestre izbire dimnikov pa Vam nudimo tudi kamine Unico, kamine Lechma, kamine Moretti, kamine in peči Heta ter kaminske peči Jydepejsen. Posebej ponosni smo na kamin Schiedel KingFire Parat Primeren je za vse vrste gradenj predvsem pa za vgradnjo v pasivne in nizko-energijske hiše.

schiedel kamin

Za brezplačen ogled in nasvet nas lahko pokličete na 031 634 609. Ali nam pišite na našo e-pošto tiniseli@gmail.com, kjer Vam bomo odgovorili na vsa vprašanja v najkrajšem možnem času. Prav tako bomo za Vas pripravili ustrezno ponudbo za montažo in dobavo dimnika.

Vaš brskalnik ne podpira takšnega okna

Varujemo Vašo Zasebnost

Spoštujemo Vašo zasebnost zato osebnih podatkov ne bomo nikoli zlorabili ali posredovali drugim osebam!


varnost osebnih podatkov

Troslojni Inox Dimnik Schiedel ICS z 15% Popusta

Troslojni inox dimnik Schiedel ICS se lahko pohvali z zelo privlačnim izgledom in visoko kvaliteto materiala ter dolgo življensko dobo. Dimnik ima 10 let garancije in certifikat ter izjavo o skladnosti, ki potrjujejo da gre za vrhunski izdelek.

Od 1.10.2016 pa do 31.12.2016 Vam na vse inox dimniške sisteme Schiedel ponujamo kar 15% popusta na material.

inox dimnik schiedel ics

Akcija - Schiedel

Schiedel akcija

 • Keramični Dimnik

  Schiedel Absolut

  Visoko kvaliteten keramični dimnik Schiedel Absolut je namenjen predvsem za pasivne ali energijske hiše. Priporočajo ga tudi priznani izdelovalci montažnih hiš.


 • Klasičen Dimnik

  Schiedel Stabil

  Klasičen dimniški sistem Schiedel STABIL je namenjen predvsem za klasične gradnje in je najbolj cenovno ugoden dimnik proizvajalca Schiedel. Namenjen je vsem vrstam goriv in kotlov ter ima 15 let garancije.

 • Nov Keramični Dimnik

  Uni Iso Plus

  Popolnoma nov keramični dimnik Schiedel Uni Plus Iso s tehnološko dovršeno keramično cevjo ISO2. Zagotavlja večjo varnost, Univerzalno uporabnost in kar 30 let garancije.


 • Dimnik za pasivne hiše

  Absolut XPERT

  Dimnik z zračnikom, ki ima certifikat za pasivne gradnje. Dodatno izoliran dimnik, tudi v sami peti dimnika. Namenjen predvsem nemškemu in avstrijskemu trgu.


 • Zaključni Element Dimnika

  Schiedel Final

  Montažni zaključek dimnika v imitaciji opeke in različnih barv. Final je izdelan iz hidrofobnega betona, ki ne vpija vlage. Ima tudi odkapni rob, ki preprečuje zamakanje skozi fuge.

 • Zaključek Dimnika

  Obložni Element

  Zaključek dimnika nad streho v različnih možnih barvah in teksturah. Obložni element je izdelan iz steklo betona, ki je izredno odporen na vremenske vplive.

 • Troslojni Inox Dimnik

  Schiedel ICS

  Troslojni Inox dimnik Schiedel ICS je najbolje prodajan Inox dimnik pri nas. Ima 10 let garancije in vse ustrezne certifikate.


 • Inox Dimnik s Keramiko

  Schiedel Kerastar

  Troslojni Inox dimnik s keramično cevjo,ima kar 30 let garancije in je eden najkvalitetnejših inox dimnikov v evropi.


 • Sanacija Schiedel

  Prima Plus

  Sanacijski inox sistem primeren za priključitev kurišč na vse vrste goriv. Neobčutljiv je na vlago in odporen na visoko temperaturo.


 • Sanacija Schiedel

  TechnoFlex

  Sanacijski inox sistem Technoflex vsebuje fleksibilne cevi, ki so namenjene za sanacije zavitih jaškov. • Kamin z Dimnikom

  KingFire Parat

  Visoko kvaliteten kamin, ki je tovarniško sestavljena ogrevalna enota. Deluje neodvisno od zraka v prostoru in je v povezavi z dimnikom Absolut. Kamin ima 84% izkoristka.

 • Plinski Dimnik

  Schiedel Multi

  Dimnik Multi je namenjen za centralno ogrevanje z plinskimi grelniki. Na dimnik lahko priklopimo do 10 plinskih grelnikov.


Imate Vprašanje ali Želite Ponudbo?

Vaš brskalnik ne podpira takšnega okna

Sodelujemo s priznanimi podjetji