Izračun Ustreznega Preseka Dimnika za Kurilno Napravo

Pri našem podjetju Vam nudimo novo storitev in sicer izračun ustreznega preseka dimnika za Vašo kurilno napravo. Izračun izdelamo le za dimniške sisteme Schiedel. S pomočjo programa Kesa Aladin izračunamo najbolj primeren presek (fi) dimnika, za Vašo kurilno napravo. V izračunu se upošteva veliko stvari, kot je naprimer položaj dimnika, aktivna dolžina dimnika, fi dimnika, lastnosti kurilne naprave, dovod zraka, elementi in proizvajalec dimnika in še mnogo drugih lastnosti. Rezultat nam vrne, če je naš premer in tip dimnika ustrezen za kurilno napravo, pravtako nam poda rezultate načina obratovanja, tlačnega pogoja, pogoja podtlaka, temperaturnega pogoja, hitrosti dimnih plinov, potrebni potisni tlak in dejanski pogonski tlak.

Dimenzioniranje dimnikov in kurilnih naprav je po standardu EN 13384-1 in EN 13384-2. Po vpisu vseh lastnosti, nam program izračuna ustreznost in pogoje s katerimi nas opozori ali je vse pravilno oziroma po standardu EN 13384. Na podlagi tega pridobimo tehnično dokumentacijo, ki nam zagotavlja, da je dimovodna naprava popolnoma ustrezna za Vašo kurilno napravo.

S pomočjo programa se lahko na že obstoječem dimniku, določi primerna kurilna naprava ali obratno dimnik, ki bi ustrezala in delovala v skladu s pravili. Izračuni se predvsem delajo pri novogradnji objektov in pri zamenjavi kurilne naprave oziroma prehoda na drug vir ogrevanja.


Program vsebuje, kar 40.000 izdelkov, kot so proizvajalci in modeli kurilnih naprav, dimnikov, rekuperacij in še mnogo več. Cena pridobitve tehnične dokumentacije za izračun ustreznosti dimnika za kurilne naprave je 120€ brez DDV. Naredi se ogled na objektu, zapišejo se ugotovitve in naredijo se izmere, ki so ključne pri izdelavi izračuna ustreznosti. Za naše stranke, ki so kupili pri nas kurilno napravo ali dimnik, pa je izračun ustreznosti brezplačen.


kesa aladin
 
Vaš brskalnik ne podpira takšnega okna

Varujemo Vašo Zasebnost

Spoštujemo Vašo zasebnost zato osebnih podatkov ne bomo nikoli zlorabili ali posredovali drugim osebam!


varnost osebnih podatkov

Troslojni Inox Dimnik Schiedel ICS z 15% Popusta

Troslojni inox dimnik Schiedel ICS se lahko pohvali z zelo privlačnim izgledom in visoko kvaliteto materiala ter dolgo življensko dobo. Dimnik ima 10 let garancije in certifikat ter izjavo o skladnosti, ki potrjujejo da gre za vrhunski izdelek.

Od 1.10.2016 pa do 31.12.2016 Vam na vse inox dimniške sisteme Schiedel ponujamo kar 15% popusta na material.

inox dimnik schiedel ics

Akcija - Schiedel

Schiedel akcija

 • Keramični Dimnik

  Schiedel Absolut

  Visoko kvaliteten keramični dimnik Schiedel Absolut je namenjen predvsem za pasivne ali energijske hiše. Priporočajo ga tudi priznani izdelovalci montažnih hiš.


 • Klasičen Dimnik

  Schiedel Stabil

  Klasičen dimniški sistem Schiedel STABIL je namenjen predvsem za klasične gradnje in je najbolj cenovno ugoden dimnik proizvajalca Schiedel. Namenjen je vsem vrstam goriv in kotlov ter ima 15 let garancije.

 • Nov Keramični Dimnik

  Uni Iso Plus

  Popolnoma nov keramični dimnik Schiedel Uni Plus Iso s tehnološko dovršeno keramično cevjo ISO2. Zagotavlja večjo varnost, Univerzalno uporabnost in kar 30 let garancije.


 • Dimnik za pasivne hiše

  Absolut XPERT

  Dimnik z zračnikom, ki ima certifikat za pasivne gradnje. Dodatno izoliran dimnik, tudi v sami peti dimnika. Namenjen predvsem nemškemu in avstrijskemu trgu.


 • Zaključni Element Dimnika

  Schiedel Final

  Montažni zaključek dimnika v imitaciji opeke in različnih barv. Final je izdelan iz hidrofobnega betona, ki ne vpija vlage. Ima tudi odkapni rob, ki preprečuje zamakanje skozi fuge.

 • Zaključek Dimnika

  Obložni Element

  Zaključek dimnika nad streho v različnih možnih barvah in teksturah. Obložni element je izdelan iz steklo betona, ki je izredno odporen na vremenske vplive.

 • Troslojni Inox Dimnik

  Schiedel ICS

  Troslojni Inox dimnik Schiedel ICS je najbolje prodajan Inox dimnik pri nas. Ima 10 let garancije in vse ustrezne certifikate.


 • Inox Dimnik s Keramiko

  Schiedel Kerastar

  Troslojni Inox dimnik s keramično cevjo,ima kar 30 let garancije in je eden najkvalitetnejših inox dimnikov v evropi.


 • Sanacija Schiedel

  Prima Plus

  Sanacijski inox sistem primeren za priključitev kurišč na vse vrste goriv. Neobčutljiv je na vlago in odporen na visoko temperaturo.


 • Sanacija Schiedel

  TechnoFlex

  Sanacijski inox sistem Technoflex vsebuje fleksibilne cevi, ki so namenjene za sanacije zavitih jaškov. • Kamin z Dimnikom

  KingFire Parat

  Visoko kvaliteten kamin, ki je tovarniško sestavljena ogrevalna enota. Deluje neodvisno od zraka v prostoru in je v povezavi z dimnikom Absolut. Kamin ima 84% izkoristka.

 • Plinski Dimnik

  Schiedel Multi

  Dimnik Multi je namenjen za centralno ogrevanje z plinskimi grelniki. Na dimnik lahko priklopimo do 10 plinskih grelnikov.


Imate Vprašanje ali Želite Ponudbo?

Vaš brskalnik ne podpira takšnega okna

Sodelujemo s priznanimi podjetji