Kaminski Vložki Unico za Vaš Dom

Podjetje Vam nudim dva tipa kaminskih vložkov Unico:

Kaminski vložki Unico predstavljajo moderen in učinkovit sistem kaminov, ki je primeren za popolnoma Vsak dom. Kamini so primerni tako za klasične gradnje, nekateri izmed kaminov pa so namenjeni tudi pasivnim in nizkoenergijskim objektom, ki uporabljajo mehansko rekuperacijo.

Osnoven model kaminov ima kurišče iz šamota, možna pa je tudi nadgradnja kurišča v Refrabox, ki je nadgradnja šamota in še vzdržljiv in trajen od šamota. Refrabox je veliko bolj obstojnejši in manj občutljiv na korozijo v primerjavi s šamotom ali vermikulitom. Zaradi nastanka korozije in temperaturnega šoka lahko kurišče iz šamota ali vermikulita dobi manjše razpoke, zato je potrebno sčasoma kurišče menjati. To pa za Refrabox kurišče ne velja, spodaj je slika, ki primerja vsa tri kurišča.Poleg kurišča pa je možno tudi nadgraditi steklo, okvir in ročaje z še boljšimi kvalitetnejšimi materiali. Kamini so izdelani iz litoželeza, kar pomeni, da se po letih uporabe ne morejo zviti, kot poceni modeli drugih kaminov. Takšen kamin ima tudi vse potrebne certifikate.Ko podjetje Unico oblikuje kaminske vložke poskrbi, da so ti ekološko naravnani in dajejo uporabnikom kar največ toplote v njihov prostor. Kot proizvajalci kaminskih vložkov podjetje Unico da je njihova tehnologija primerna za vsakega uporabnika. Najbolj je podjetje Unico poznano po vgradnih toplozračnih kaminih na trda goriva serije Dragon in toplovodnih kaminih serije Nemo. Podjetje stalno skrbi in strmi k napredku in razvoju novih tehnologij kaminskih vložkov.
Cena kaminov je raznolika oziroma ima razpon, ki je odvisen od raznolikosti materialov. Boljši kot so materiali dražji je kaminski vložek Unico. Vendar je glede na primerjavo kvalitete in cena zelo ugoden in dobro delujoč kamin.

Kamini Unico so v različnih oblikah:

  • Kotni Kamini
  • Dvostranski Kamini
  • Panoramski ali Ravni Kamini
  • Ovalni Kamini
  • Centralni Kamini
  • Tristranski Kamini

Na spodnjem posnetku je prikazano gorenje ognja v kurišku kamina Unico.


Za ponudbo ali več informacij o toplozračnih ali toplovodnih kaminskih vložkov Unico nam pošljite povpraševanje na obrazcu naše spletne strani ali pa nam pošljite podatke in tip kamina direktno na e-poštni naslov: tiniseli@gmail.com. Poskušali Vam bomo odgovoriti in za Vas pripraviti ponudbo v najkrajšem možnem času. V primeru da pri nas kupite tudi dimnik, Vam priznamo dodaten popust na kaminski vložek Unico. Za fizične osebe se obračuna davek po stopnji 9,5%.

Vaš brskalnik ne podpira takšnega okna

Imate Vprašanje ali Želite Ponudbo?

Vaš brskalnik ne podpira takšnega okna

Sodelujemo s priznanimi podjetji