Popolnoma Nov Keramični Dimniški Sistem UNI PLUS ISO

Schiedel Uni ISO plus je dimnik za brezskrbno prihodnost. Vse inovativne in kreativne ideje, iz katerih že 60 let črpa podjetje Schiedel motivacijo za razvoj dimniških sistemov, ki imajo samo en cilj. Da bosta načrtovanje in uporaba dimnika Schiedel Uni ISO Plus še lažja, hitrejša in bolj varna. Dimnik Schiedel Uni ISO Plus s svojo tehnično naprednostjo ponuja našim stranka zgolj prednosti:

 • Večjo varnost,
 • Univerzalno uporabnost,
 • 30 letno garancijo.
dimnik uni iso

Sodobni načini ogrevanja so za dimnike velik izziv, saj morajo ustrezati različnim pogojim. Primerni morajo biti tako za nizke temperature dimnih plinov, ki so značilne za ogrevanje z energijsko varčnimi kondenzacijskimi kotli ter tudi za klasične načine ogrevanja s pečmi na trda goriva. Pri takem načinu ogrevanja lahko zaradi nizkih temperatur dimnih plinov energetsko varčnih kotlov pride do kondenzacije in posledičnega nastanka vlage, pri kuriščih na les ali lesne brikete pa morajo biti dimniki odporni na gorenje saj in visoke temperature. Dimnik Uni ISO Plus je primeren za vse vrste goriv in kurilnih naprav, prav tako tudi za kondenzacijske kotle.

Cenik Dimnika


dimnik z keramično cevjo keramični dimnik nov dimnik
 

Prednosti Dimnika Schiedel UNI PLUS ISO

 • Nova tehnološka dovršena keramična cev ISO2, ki zagotavlja še večjo varnost.
 • Primeren je za kondenzacijske ogrevalne naprave.
 • Plašči, toplotna izolacija, zaključek dimnika in pribor so iz že preverjenega dimniškega sistema UNI PLUS.
 • Ima razširjen spoj na cevi, zaradi katerega je zagotovljena popolna zatesnjenost spoja.
 • Hitrejša montaža, zaradi 66 centimeterskih cevi.
 • Odporen je na visoke temperature dimnih plinov.
 • Neobčutljiv na vlago.
 • Odporen na kisline v kondenzatu dimnih plinov.
 • 30 letna garancija in ustrezen certifikat.

Inovativna Tehnologija Izdelave Keramične Cevi ISO2

Keramične cevi ISO2 so bile izdelane po najnovejši isostatični tehnologiji. Ta tehnologija omogoča izdelavo cevi z zelo tankimi stenami. Keramična cev ISO2 pa nam zagotavlja izredno odpornost na visoke temperature, ki nastanejo v dimniku zaradi dimnih plinov. Njena difuzijska testnost pa omogoča uporabo cevi tudi v področju kondenzacije plinov. Cev je dolga 66 cm, kar omogoča hitrejšo in lažjo montažo dimnika.


keramična cev
 

Standardni Zaključki Uni ISO Plus Dimnika

Final zaključek
Montažni zaključek dimnika v imitaciji opečne obzidave. Najcenejši način obdelave dimnika nad streho in velik prihranek prostora! Dobavljiv v treh barvah: rdeči, rjavi in črni.

dimnik nad streho

Obložni Element
Montažni zaključek dimnika iz steklobetona. Enostaven in hiter način izvedbe zaščite nad streho, dobavljiv v številnih izvedbah, barvah in površinskih strukturah.

obložni element

Dodatni Program Uni ISO Plus Dimnika

Držalo Dimnika
Omogoča izvedbo zanesljive statične opore dimnika pri prehodu skozi strešno konstrukcijo. Možna montaža držala na/pod ali med špirovce.

Držalo dimnika

Ojačitveni Set
Ojačitveni set omogoča statično ojačanje dela dimnika nad streho. Dobavljiv v več različnih dolžinah, omogoča statično ojačanje do max 3,0 m višine dimnika nad streho.

statičnost dimnika

Regulator Vleka
Nepogrešljiv regulacijski element pri kurilnih napravah, ki delujejo z naravnim vlekom. Omejuje vlek v dimniku in s tem zagotavlja delovanje kurilne naprave v optimalnem območju.

Regulator vleka dimnika

LAS Adapter
S pomočjo LAS adapterja lahko zračnik ob dimniku uporabite za dovod zraka za zgorevanje in priključitev kurilnih naprav, ki delujejo neodvisno od zraka v prostoru.LAS apater

Proizvodni Program Dimnika UNI PLUS ISO

keramična cev
 


Vaš brskalnik ne podpira takšnega okna

Varujemo Vašo Zasebnost

Spoštujemo Vašo zasebnost zato osebnih podatkov ne bomo nikoli zlorabili ali posredovali drugim osebam!


varnost osebnih podatkov

reference schiedel
dimnik schiedel
dimniki reference
klasičen dimnik
keramični dimnik
dimnik z zračnikom

 • Keramični Dimnik

  Schiedel Absolut

  Visoko kvaliteten keramični dimnik Schiedel Absolut je namenjen predvsem za pasivne ali energijske hiše. Priporočajo ga tudi priznani izdelovalci montažnih hiš.


 • Klasičen Dimnik

  Schiedel Stabil

  Klasičen dimniški sistem Schiedel STABIL je namenjen predvsem za klasične gradnje in je najbolj cenovno ugoden dimnik proizvajalca Schiedel. Namenjen je vsem vrstam goriv in kotlov ter ima 15 let garancije.

 • Nov Keramični Dimnik

  Uni Iso Plus

  Popolnoma nov keramični dimnik Schiedel Uni Plus Iso s tehnološko dovršeno keramično cevjo ISO2. Zagotavlja večjo varnost, Univerzalno uporabnost in kar 30 let garancije.


 • Dimnik za pasivne hiše

  Absolut XPERT

  Dimnik z zračnikom, ki ima certifikat za pasivne gradnje. Dodatno izoliran dimnik, tudi v sami peti dimnika. Namenjen predvsem nemškemu in avstrijskemu trgu.


 • Zaključni Element Dimnika

  Schiedel Final

  Montažni zaključek dimnika v imitaciji opeke in različnih barv. Final je izdelan iz hidrofobnega betona, ki ne vpija vlage. Ima tudi odkapni rob, ki preprečuje zamakanje skozi fuge.

 • Zaključek Dimnika

  Obložni Element

  Zaključek dimnika nad streho v različnih možnih barvah in teksturah. Obložni element je izdelan iz steklo betona, ki je izredno odporen na vremenske vplive.

 • Troslojni Inox Dimnik

  Schiedel ICS

  Troslojni Inox dimnik Schiedel ICS je najbolje prodajan Inox dimnik pri nas. Ima 10 let garancije in vse ustrezne certifikate.


 • Inox Dimnik s Keramiko

  Schiedel Kerastar

  Troslojni Inox dimnik s keramično cevjo,ima kar 30 let garancije in je eden najkvalitetnejših inox dimnikov v evropi.


 • Sanacija Schiedel

  Prima Plus

  Sanacijski inox sistem primeren za priključitev kurišč na vse vrste goriv. Neobčutljiv je na vlago in odporen na visoko temperaturo.


 • Sanacija Schiedel

  TechnoFlex

  Sanacijski inox sistem Technoflex vsebuje fleksibilne cevi, ki so namenjene za sanacije zavitih jaškov. • Kamin z Dimnikom

  KingFire Parat

  Visoko kvaliteten kamin, ki je tovarniško sestavljena ogrevalna enota. Deluje neodvisno od zraka v prostoru in je v povezavi z dimnikom Absolut. Kamin ima 84% izkoristka.

 • Plinski Dimnik

  Schiedel Multi

  Dimnik Multi je namenjen za centralno ogrevanje z plinskimi grelniki. Na dimnik lahko priklopimo do 10 plinskih grelnikov.


Imate Vprašanje ali Želite Ponudbo?

Vaš brskalnik ne podpira takšnega okna

Sodelujemo s priznanimi podjetji