Kaminski vložki in Kotli na pelete Moretti

Moretti Design predstavlja inovativne visoko kakovostne kaminske vložke različnih tipov moči in načinov ogrevanja. Moretti, ki se že od leta 1960 ponaša s proizvodnjo visoko kakovostnih kaminskih vložkov na drva in pelete, ima celotno kurišče kaminov izdelano iz litega železa, kar vam zagotavlja visoko toplotno učinkovitost!

Pri našem podjetju Vam nudimo več tipov kaminskih vložkov in kotlov na pelete podjetja Moretti Design. Spodaj si lahko s klikom na ustrezno panogo kurilne naprave ogledate modele kaminov in peči italijanske znamke Moretti Design.

Temeljna filozofija podjetja Moretti je zagotoviti visoko kakovostne proizvode in strankam ponuditi vedno bolj inovativne in izvirne rešitve! V spodnjem posnetku si lahko ogledate predstavitev podjetja Moretti Design in njihove tehnologije oziroma produkte.Moretti Design nam ponuja mobilno aplikacijo, preko katere je možno izklopiti in vklopiti termo grelnik, nastaviti termostat za sobno temperaturo in imeti vpogled v parametre, ki kažejo dejansko stanje v peči ali kaminu. Vse kar potrebujemo zato je vzpostavljena internetna povezava s kaminom oz. pečjo. Prednost je tudi da lahko te parametre nastavljamo preko aplikacije od doma.
Nekateri kamini oziroma peči Moretti že imajo vgrajene termostate z zaslonom na dotik. Preko katerih je možno ročno nastavljati vrednosti ali preko upravljalnika tudi iz drugih sob v prostorih naše hiše.
Vse peči Moretti so izdelane iz požarnega zidu, ki je iz posebnega materiala. Požarni zid zagotavlja visoko učinkovitost in varnost zgorevalne komore. Uporabljeni so visoko kvalitetni materiali za proizvodnjo peči. Toplovodni kamini oziroma kotli so izdelani iz visoko kvalitetnega jekla, ki je namenjen za termično uporabo.
S tako imenovanim Combi Systemu je možno priklopiti toplovodne peči že na obstoječo centralno ogrevanje ali na plinski kotel.Tri glavne tehnologije, ki jih zagotavlja podjetja Moretti pa so. Prva tehnologija je AUTOMATIC COMBUSTION CONTROL, ki zagotavlja optimalno in visoko učinkovitost delovanje toplovodnega kamina oziroma peči.
Druga tehnologija je MORETTI CANALIZED ASPIRATION. Kar pomeni da imajo nekatere peči možnost ventilatorja, za razpih toplega zraka iz zgorevalne komore še v druge prostore v hiši. Katere želimo še dodatno ogrevati.
Tretja tehnologija pa je HERMETIC SYSTEM, ki zagotavlja pečem delovanje neodvisno od zraka v prostoru. Kar pomeni da zajema zrak od zunaj preko cevi za dovod zraka kamina in ne jemlje zraka v prostoru.
Nekatere peči imajo vgrajen tudi sistem za avtomatsko čiščenje peči.

Če bi želeli imeti tudi vi kaminsko peč ali kaminski vložek Moretti nam pošljite povpraševanje preko obrazca na spletni strani ali pa nam pišite na naš e-poštni naslov: tiniseli@gmail.com. Mi pa Vam bomo pripravili ustrezno ponudbo za vgradnjo kamina ali peči Moretti Design. Nudimo Vam svetovanje in celotno montažo kurilne naprave in ustreznega dimnika, če ga še nimate. Zraven pa dodamo tudi izračun o ustreznosti dimnika za kurilno napravo in izjavo o strokovni montaži kurilne naprave. Z našo montažo se za fizične osebe obračuna 9,5% DDV!. V primeru popolne montaže peči ali vgradnega kamina z obzidavo in montaže dimnika, Vam priznamo še dodaten popust na celotno investicijo.

Vaš brskalnik ne podpira takšnega okna

Imate Vprašanje ali Želite Ponudbo?

Vaš brskalnik ne podpira takšnega okna

Sodelujemo s priznanimi podjetji