Vgradnja Dodatnega Priključka na Dimnik

V primeru da potrebujete nov priključek na vašem dimniku, bodisi 45° ali 90° priključek za vašo kurilno napravo, Vam ga lahko izdelamo na obstoječ dimnik, če je to možno in je v skladu z požarno varnostjo. Priključek lahko naredimo tudi na točno določeno višino, ki je ustrezna za priklop peči. Star priključek tudi ustrezno zablindiramo in zatesnimo, da je dimnik varen za nadaljno uporabo. Na dimniško tuljavo je možno narediti tako priključek za 90°, kot tudi priključek za kot 45°. Premer oziroma Fi priključka je lahko enak premeru tuljave ali manjši.

Priključek je možno narediti na šamotno tuljavo, keramično tuljavo ali inox tuljavo. Priključek je izdelan, tako kot v tovarni in je uporabljen certificiran material in ustrezno lepilo. Ko je priključek izdelan je potrebno počakati vsaj 2 dni, da se lepilo ustrezno posuši. Nato lahko priklopite kurilno napravo na nov priključek. Smo pooblaščeni za vsak poseg v dimnik, kjer Vam poleg naše storitve izdamo izjavo o posegu v dimnik, ki jo lahko zahteva dimnikarska služba.

Cena izdelave priključka je 200€ + DDV. V to ceno je vključen ves material, davek in delo.

45 stopinjski priključek za dimnik 90 stopinjski priključek za dimnik
 

Zamenjava Keramičnega Dimniškega Priključka

Naše podjetje nudi tudi storitev zamenjave keramičnega priključka za dimnik Schiedel Uni ISO Plus in Schiedel ABSOLUT. Imamo posebno napravo, kjer dvignemo dimniške cevi in zamenjamo priključek. Priključek lahko tudi zamenjamo z 45° ali 90° , če se stranka potem naknadno odloči za menjavo, zaradi bolj ustrezne uporabe kurilne naprave. Priključek lahko tudi obrnemo na poljubno mesto. Največkrat pride ta storitev prav, če se po montaži dimnika priključek razbije ali poči. Največkrat zaradi nadaljnih zidarskih del, saj je slabost keramike ravno občutljivost na udarce. Z zamenjavo priključka prihranimo zelo veliko stroškov, saj nam ni potrebno dimnik podreti in na novo pozidati. Pri zamenjavi priključka ni večjih zidarskih posegov v dimnik.

Smo pooblaščeni za vsak poseg v dimnik, kjer Vam poleg naše storitve izdamo izjavo o posegu v dimnik, ki jo lahko zahteva dimnikarska služba.

Cena zamenjave priključka je 100€ z DDV + cena priključka in potni stroški, če ste oddaljeni več kot 80 kilometrov.

zamenjava priključka na dimniku zamenjava priključka na dimniku
 
Vaš brskalnik ne podpira takšnega okna

Varujemo Vašo Zasebnost

Spoštujemo Vašo zasebnost zato osebnih podatkov ne bomo nikoli zlorabili ali posredovali drugim osebam!


varnost osebnih podatkov

Troslojni Inox Dimnik Schiedel ICS z 15% Popusta

Troslojni inox dimnik Schiedel ICS se lahko pohvali z zelo privlačnim izgledom in visoko kvaliteto materiala ter dolgo življensko dobo. Dimnik ima 10 let garancije in certifikat ter izjavo o skladnosti, ki potrjujejo da gre za vrhunski izdelek.

Od 1.10.2016 pa do 31.12.2016 Vam na vse inox dimniške sisteme Schiedel ponujamo kar 15% popusta na material.

inox dimnik schiedel ics

Akcija - Schiedel

Schiedel akcija

 • Keramični Dimnik

  Schiedel Absolut

  Visoko kvaliteten keramični dimnik Schiedel Absolut je namenjen predvsem za pasivne ali energijske hiše. Priporočajo ga tudi priznani izdelovalci montažnih hiš.


 • Klasičen Dimnik

  Schiedel Stabil

  Klasičen dimniški sistem Schiedel STABIL je namenjen predvsem za klasične gradnje in je najbolj cenovno ugoden dimnik proizvajalca Schiedel. Namenjen je vsem vrstam goriv in kotlov ter ima 15 let garancije.

 • Nov Keramični Dimnik

  Uni Iso Plus

  Popolnoma nov keramični dimnik Schiedel Uni Plus Iso s tehnološko dovršeno keramično cevjo ISO2. Zagotavlja večjo varnost, Univerzalno uporabnost in kar 30 let garancije.


 • Dimnik za pasivne hiše

  Absolut XPERT

  Dimnik z zračnikom, ki ima certifikat za pasivne gradnje. Dodatno izoliran dimnik, tudi v sami peti dimnika. Namenjen predvsem nemškemu in avstrijskemu trgu.


 • Zaključni Element Dimnika

  Schiedel Final

  Montažni zaključek dimnika v imitaciji opeke in različnih barv. Final je izdelan iz hidrofobnega betona, ki ne vpija vlage. Ima tudi odkapni rob, ki preprečuje zamakanje skozi fuge.

 • Zaključek Dimnika

  Obložni Element

  Zaključek dimnika nad streho v različnih možnih barvah in teksturah. Obložni element je izdelan iz steklo betona, ki je izredno odporen na vremenske vplive.

 • Troslojni Inox Dimnik

  Schiedel ICS

  Troslojni Inox dimnik Schiedel ICS je najbolje prodajan Inox dimnik pri nas. Ima 10 let garancije in vse ustrezne certifikate.


 • Inox Dimnik s Keramiko

  Schiedel Kerastar

  Troslojni Inox dimnik s keramično cevjo,ima kar 30 let garancije in je eden najkvalitetnejših inox dimnikov v evropi.


 • Sanacija Schiedel

  Prima Plus

  Sanacijski inox sistem primeren za priključitev kurišč na vse vrste goriv. Neobčutljiv je na vlago in odporen na visoko temperaturo.


 • Sanacija Schiedel

  TechnoFlex

  Sanacijski inox sistem Technoflex vsebuje fleksibilne cevi, ki so namenjene za sanacije zavitih jaškov. • Kamin z Dimnikom

  KingFire Parat

  Visoko kvaliteten kamin, ki je tovarniško sestavljena ogrevalna enota. Deluje neodvisno od zraka v prostoru in je v povezavi z dimnikom Absolut. Kamin ima 84% izkoristka.

 • Plinski Dimnik

  Schiedel Multi

  Dimnik Multi je namenjen za centralno ogrevanje z plinskimi grelniki. Na dimnik lahko priklopimo do 10 plinskih grelnikov.


Imate Vprašanje ali Želite Ponudbo?

Vaš brskalnik ne podpira takšnega okna

Sodelujemo s priznanimi podjetji